Wandelingen

Natuur en Burlende Herten

Het hele jaar door kun je mee op een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Tijdens deze wandeling beoefenen we de 5 basishoudingen tegen rugpijn. Deze zijn ook fijn om te doen voor mensen die geen rugpijn hebben.

In dit gebied mag je “struinen” en dat gaan we ook doen. Tijdens onze tocht maken we contact met herten.

 

Natuurwandelingen

We maken een wandeling van ongeveer drie uur door de Waterleidingduinen bij Heemstede/Aerdenhout, een prachtig natuurgebied waar het toeges. Tijdens deze wandeling krijg je een heerlijke yogales van een uur

Landschap-Amsterdamse-Waterleidingduinen-1024x683

Burlende Herten

Rond september/oktober burlen en vechten de mannetjesherten: een oerspektakel om mee te maken! De aanvang van de burl tijd -die 2 a 3 weken duurt- is afhankelijk van de weersomstandigheden. Heb je interesse voor een burlende hertenwandeling, geef je dan op. Zodra ze burlen, hoor je van mij en bepalen wij de datum voor de wandeling.

Kosten

Inclusief vervoer vanuit Amsterdam of vanaf station Heemstede-Aerdenhout

€30,-

Geintereseerd? Meld je aan bij Contact. Je kan me ook een email sturen of bellen: idees2@hotmail.com, 06-50473383

Wim van Schie

Vanwege pijn in mijn onderrug die ik vooral voelde bij wandelen en bij werken in de tuin, besloot ik een reeks van 13 lessen van Deesi te volgen in De Roos. Daar leerde ze ons een vijftal yoga-oefeningen die bij regelmatige oefening inderdaad effectief blijken te zijn. Een half jaar later kreeg ik de uitnodiging om mee te doen aan een wandeling in de Waterleidingduinen met de anti-rugpijn-yoga-oefeningen. We waren met z’n drieën en het was heerlijk weer, ideaal!. We begonnen bij een grote beuk om de energie daarvan in te voelen. Daarna zette Deesi er stevig de pas in en volgden we haar over allerlei kleine hazenpaadjes; ze bleek het gebied goed te kennen. Na iets van een half uur stopten we bij een duinpan in de zon, gingen op ons matje of dekentje liggen en deden enkele van de bekende oefeningen. Heerlijk was dat! Daarna weer zo’n half uurtje lopen langs de mooiste plekjes, weer wat oefeningen en dat ging zo een aantal keer door. Aan het eind van de wandeling voelden we weer de energie van een grote boom in onszelf. We sloten af met een drankje op het terras van Pannenland , waar een paar heksen ons toelachten….. Vervolgens nam Deesi ons weer mee in haar auto naar haar huis. Het was een heerlijk ontspannende en ook gezellige middag.
Een volgende keer doe ik zeker weer mee!

Gratis Proefles!

Als je het formulier invult krijg je spoedig een email met de locatie en tijd van de volgende les.