India Yoga Reizen

3 weekse yoga reizen in India

In de zomer naar de Himalaya en tibetaans-boeddhistisch Ladakh, in de winter naar zonnig en kleurrijk Rajasthan en Goa. We reizen in kleine groepjes: maximaal 6 deelnemers.

Goa

In de maand januari of februari  kun je 1, 2 of 3 weken naar Goa komen voor een heerlijke zonnige yoga vakantie.

Iedere ochtend krijg je een heerlijke yoga les, afgewisseld met strandwandelingen.

Ik regel een taxi die jou ophaalt van het vliegveld, ik regel verblijf, ik maak je wegwijs in de omgeving.

We bezoeken bijzondere plekken in Goa zoals Old Goa, Redi Fort, lokale markten en tempels.

51238198.cms

Rajasthan

Rajasthan is Indiaas meest kleurrijke en exotische staat. De gemiddelde temperatuur in januari is 24 graden.

Sprookjesachtige paleizen en gigantische forten, schitterend rijkversierde kleding van de bevolking, prachtige woestijnsteden met stoere mannen met tulbanden en enorme snorren: het is allemaal een lust voor het oog.

Optioneel: een eendaagse of meerdaagse kamelentocht.

We sluiten de reis af met een bezoek aan de Taj Mahal: het mooiste bouwwerk ter wereld.

Tussendoor krijg je van mij heerlijke yoga-lessen.

Ladakh

Onze reis begint in Delhi, waar we het Red Fort bezichtigen: de woonplaats van de Mogul (keizer) van India. Dan vliegen we naar de voet van de Himalaya om 3 dagen in het prachtige Manali te vertoeven en te wennen aan de hoogte ( 2300 meter). 

Daarna reizen we in ons eigen taxibusje door de Himalaya, een reis van 2 dagen, over de hoogste toppen van onze planeet, naar tibetaans boeddhistisch Ladakh. Hier verblijven we in en bij kloosters, in dorpjes bij mensen thuis, maken we tibetaans boeddhistische gebedsdiensten mee, bezoeken we paleizen en stupa’s, bewandelen we oeroude pelgrimspaden.

Een unieke reis om nooit meer te vergeten!

Ladakh-1

Anke Hoogstraten

” Dit was de vakantie van mijn leven ”
Een boeiende ervaring van de natuur in de Himalaya tijdens busreizen en wandelingen . De Ladakhi cultuur en de boeddhistische leefwijze in het dagelijkse leven van de mensen hebben diepe indruk op mij gemaakt. Deesi kan op haar smeuïge manier veel vertellen over deze omgeving en is daarnaast een fantastische yoga lerares . Hoe heerlijk was het om de dag te beginnen met het verbinden met de groep door “talking sticks”, yoga en meditatie en om daarna met elkaar op pad te gaan.
Een bijzonder spirituele reis … Julley (Ladakhi groet)

 

Henny

Wat een bijzondere en gevarieerde reis naar Rajasthan hebben we beleefd met een kleine groep. We hebben o.a. prachtige paleizen gezien, gigantische forten, mooie koopmanshuizen. We zijn met de locale bus meegereist, en hebben het ritueel de pudja meegemaakt. Ook het slapen in de woestijn onder de heldere sterrenhemel in een oordovende stilte, was een unieke levenservaring. En dan ook nog vorstelijk geslapen in het fort. Een sprookjesachtig verblijf met een schitterend uitzicht. Wauw! India is een land met enorme contrasten met haar schoonheid en viezigheid, maar ook dat is een ervaring. De yogalessen van Deesie waren een rustpunt naast alle drukte die we op straat telkens aantroffen. Afwisselende lessen met duidelijke uitleg, een heerlijke toevoeging aan de reis. Het was leuk om de Indiaverhalen te horen van Deesi. Ook haar ervaring opgedaan bij eerdere gemaakte reizen, kwam vaak goed van pas bij diverse situaties. Een onvergetelijke reis, die je naar buiten en binnen neemt. Een cadeau voor jezelf!

Gratis Proefles!

Als je het formulier invult krijg je spoedig een email met de locatie en tijd van de volgende les.